Előző
Previous Product Image

Devron Darot 019 alumínium vázas Elektromos Kerékpár nexus 3 sebességes agyváltóval nagy led kijelzővel Fekete

Ár: 382 410 Ft
Következő

Devron CORWIN 019 alumínium Hydro vázas Elektromos Kerékpár nexus 7 sebességes agyváltóval nagy led kijelzővel Fekete Akciós!

Ár: 398 900 Ft
Next Product Image

Devron Elektromos Camping Összecsukható Kerékpár alumínium vázzal kijelzővel Sárga

Ár: 459 800 Ft

Üzembehelyezés választása info

Üzembehelyezés nélkül kérem

A termékek gyári csomagolásban kerülnek kiszállításra. Gyári összeszerelés, módosítás nélkül.

Üzembehelyezéssel kérem

A legtöbb web áruház, és nagy áruház „elfelejti” előtérbe helyezni az ide vonatkozó információkat. Röviden. Ha nem történik meg a vásárolt kerékpár, ún. szakműhelyben történő üzembe helyezése, akkor ugrik a garancia! Hogy ezt szándékosan teszik e? arról lehet vitatkozni. Mindenesetre az tény, hogy elspórolják ezt a költséget, illetve áthárítják a vevőre, – aki így sokkal jobb, vonzóbb árat lát, és ha nem néz túl az orránál- a garancia problémáit is oldhatja majd meg saját maga mert így már nem felelnek érte. Szakmailag ez úgy néz ki, hogy a gyári csomagolások, – amit postáznak a web áruházak – cca 90% összeállítással bírnak. Természetesen a maradék 10% -ot bárki otthon összebarkácsolhatja – sajnos sokan így is gondolják – azt azonban tudni kell, hogy itt nem csak a maradék 10 %-ot kell beszerelni, hanem a szakműhely ilyenkor végzi el, – mert a gyárban erre nincs idő, így kivétel nélkül egyik sem teszi – az ún. finomhangolásokat is. Ennek elmaradása, vagy a pontatlan beállítás, – ezért kell szakműhely, szakmai tudással tapasztalattal- jelentősen csökkenti a vásárolt kerékpár alkatrészeinek élettartamát, és garantálj, egy egyébként szükségtelen nem tervezett szerviz beavatkozást alkatrész cserét, – akár már garancia időn belül is ami ugye már ugrott is – plussz költségbe verve ezzel tulajdonosát, ami ráadásul sokszorosa is lehet a beüzemelési díjnak . Ezért mi mindenkinek azt javasoljuk! Csak is üzembe helyezett kerékpárt vegyenek – a web áruházak sokszor így hirdetik de attól még nem az – vagy, gondoskodjanak előre még a vásárlás előtt arról, hogy ki fogja ezt elvégezni. Illetve ki fogja majd a garanciális időn belül kötelezően előírt időszakos szakszerviz, – garancia ideje alatt általában négyszer – munkákat elvégezni, ami szintén a garancia feltétele.

Leírás

A Devron 20122 20″ – modell 2017 összecsukható elektromos kerékpár egy kompakt kerékpár, amely alkalmas a mindennapi városi bringázáshoz, vásárláshoz vagy rövidebb túrákhoz. A 8,8 Ah kapacitású akkumulátor és az akár 50 km hatótávolság elegendő lehet. Az elektromos kerékpár egy pillanat alatt könnyen összecsukható, és problémamentesen szállítható. Befér az autó csomagtartójába vagy minimális helyen tárolható. A tökéletes vezetési tulajdonságok érdekében a kefe nélküli motor a hátsó kerékagyon helyezkedik el, és 250 W teljesítményével 25 km/h sebességig megbízható rásegítést nyújt. 7 sebességfokozat közül lehet választani. A Devron 20122 városi elektromos kerékpár nagyszerű felszereltséggel bír a kényelem érdekében. A hosszú nyeregcső és ergonómikusan kialakított nyereg biztosítja a kényelmes ülést és a kényelmes tekerést még hosszabb utakon is.  A kerékpár könnyű alumínium vázzal, minőségi Mitas köpenyekkel és gazdag felszereltséggel rendelkezik. Ez magában foglalja a nagy teljesítményű első és hátsó lámpát, a kitámasztót, sárvédőket és alumínium hátsó csomagtartót, amely alatt található az akkumulátor. Az LCD kijelző áttekinthetően megjelenít minden fontos információt, mint például mennyi az aktuális sebesség, az akkumulátor állapota, a megtett kilométerek száma vagy a rásegítés mértéke. Könnyű kezelhetőség és az összecsukhatósága, a prémium felszereltség és a klasszikus dizájn – mindez teszi a Devron 20122 összecsukható elektromos kerékpárt egy nagyszerű választássá mindennapi használatra.

Technikai leírás:

Technikai leírás: 2210122VT7
Váz alumínium, összecsukható
Váz mérete 16,5″
Motor ETM-HUB10A-FA, kefe nélküli, 250 W (hátsó meghajtás)
Akkumulátor Phylion  13 Ah,  csomagtartós
Kijelző Etrotek ETD21C, LCD, 0-5 levels
Hatótávolság akár 50 km
Villa alumínium TELESZKÓPOS
Sebességfokozat 7 sebesség
Fékek Tektro 855AL V-brake, pofa fék
Köpenyek Mitas V81 Shield, Reflex Line, 20″x1,75
Felnik D20-PBM20-36H, duplafalú
Hátsó váltó Shimano Tourney FT35, direct mount
Váltókar Shimano Altus SL-M310, Optical Gear Display
Racsni Shimano Tourney MF-TZ21, 14-28T
Hajtókar Devron Loose-315, Single, 52T, 170mm
Lánc KMC Z-51
Kormánycsapágy Gineyea GH-117, 28.6mm
Első kerékagy JY735, Cup Cone, 36H, Alloy
Kormány RiseBar, 500 mm, Alloy
Markolat Hermans Dude DD27B, 130 mm, Comfort TPR
Kormányszár Zoom FB-D308NLB-8, Alloy, 28.6mm
Nyereg Selle Royal Rio Plus
Nyeregcső Zoom SP-90, 31,8 x 500mm
Kitámasztó Ursus Alloy, 285mm
Kerék mérete 20″
Felszereltség első és hátsó lámpa AXA, sárvédők, kitámasztó, hátsó csomagtartó, hajtóművédő
Méretek 1500 x 320 mm
Méretek összecsukott állapotban 800 x 400 x 700 mm
Súly 19,3 kg
Elérhető opciók: (1) nexus 3 sebességes agyváltóval- DEVRON 20122CN3

 

Megjegyzés: A várható maximális hatótáv nagymértékben függ a különböző körülményektől. Ilyen pl. a választott rásegítési szint, a vezető súlya, a terep jellege, szél, gumiabroncsnyomás, valamint a környezet hőmérséklete. Minden megadott hatótáv az optimális körülmények között van kiszámítva. Optimális / ideális körülmények: lapos terep szél nélkül, környezeti hőmérséklet 20 ° C, rendkívül szűk profilmentes gumik, 70 kg-nál kisebb súlyú kerékpáros.

Azoknak ajánljuk figyelmébe ezen írást, akik még nem ismerik a DHS illetve  a  Devron kerékpár márkát .

A DHS gyárat 1999 ben, német és kínai tulajdonosok alapították azzal a céllal, hogy a nagy német kerékpár márkák gyártását keletre vigyék. Elsőként a német  Prophete Gmbh csoport szállt be 2004-ben, és elkezdődött  egy 18.000 m2 es új gyár építése, a zömében magyar lakta Hunyad megyei Déván. A gyár azonnal oly sikeres lett a nagy márkák körében –  köszönhetően az  alacsony energia áraknak és a jól képzett magyar munkaerőnek – hogy a gyárat 2008-ban újabb  13.000 négyzetméterrel növelték, így Európa legújabb legnagyobb, és azóta is a legtöbb innovációval rendelkező gyára lett . Napjainkban  Eurosport DHS néven működő gyár a  német, dán, holland kerékpármárkákat legnagyobb számban gyártja és szállítja Európába.  – vírus előtt évi  500.000 db 200.000 elektromos –   Az itt készült kerékpárokat 24 európai országban értékesítik.  Ezen okból kifolyólag a gyár kapacitása oly mértékben lekötött, hogy saját márkából, ami a  DHS és Devron név alatt készül, készülne, nem tud elégséges készülni, így sok esetben mi mind fő kereskedőjük, és a vásárlóink is várakozni kényszerülünk egy-egy típusra.  Jelen ismeretünk szerint a minőség, így az  ár/érték aránya miatt a legjobb a bringák a  piacon, így nem tudjuk azt mással kiváltani, amennyiben  a vásárlóinknak a jövőben is ezt szeretnénk garantálni. Némi vigasz, hogy az Elektromos Devron kerékpárok 2018 as debütálása óta, napjainkra  Európa negyedik legnagyobb elektromos kerékpár-export terméke lett. A gyár honlapja itt található : https://devroneurope.it/

A gyárról készült videót itt tekinthetik meg:

Tekintsék meg! Érdemes!

https://axusbike.hu/wp-content/uploads/2021/09/Eurosport-DHS-Headquarter.mp4

Gyártó

Devron Europe

A DHS gyárat 1999 ben, német és kínai tulajdonosok alapították azzal a céllal, hogy a nagy német kerékpár márkák gyártását keletre vigyék. Elsőként a német Prophete Gmbh csoport szállt be 2004-ben, és elkezdődött egy 18.000 m2 es új gyár építése, a zömében magyar lakta Hunyad megyei Déván. A gyár azonnal oly sikeres lett a nagy márkák körében - köszönhetően az alacsony energia áraknak és a jól képzett magyar munkaerőnek - hogy a gyárat 2008-ban újabb 13.000 négyzetméterrel növelték, így Európa legújabb legnagyobb, és azóta is a legtöbb innovációval rendelkező gyára lett . Napjainkban Eurosport DHS néven működő gyár a német, dán, holland kerékpár márkákat legnagyobb számban gyártja és szállítja Európába. – vírus előtt évi 500.000 db 200.000 elektromos - Az itt készült kerékpárokat 24 európai országban értékesítik. Ezen okból kifolyólag a gyár kapacitása oly mértékben lekötött, hogy saját márkából, ami a DHS és Devron név alatt készül, készülne, nem tud elégséges készülni, így sok esetben mi mind fő kereskedőjük, és a vásárlóink is várakozni kényszerülünk egy-egy típusra. Jelen ismeretünk szerint a minőség, így az ár/érték aránya miatt a legjobb a bringák a piacon, így nem tudjuk azt mással kiváltani, amennyiben a vásárlóinknak a jövőben is ezt szeretnénk garantálni. Némi vigasz, hogy az Elektromos Devron kerékpárok 2018 as debütálása óta, napjainkra Európa negyedik legnagyobb elektromos kerékpár-export terméke lett. A gyár honlapja itt található: https://devroneurope.it/

További információk

Szín választása

Kosár

0

A kosár üres.