Az  Axus Kft.  a megrendelt kerékpárokat általában belül a futárcég részére átadja, amennyiben raktárkészletről történt a megrendelés. Azok további 48 órán belül kiszállításra kerülnek. (A futárcég által vállalt szállítási határidő Budapestre és vidékre max. 48 óra, amely a hétköznapokra értendő)

Amennyiben szükséges, megrendelése után felvesszük Önnel a kapcsolatot.

A szállítás 24h futar.hu futárszolgálattal történik.

Weboldal és csomaginformáció: https://24hfutar.hu


Megrendeléseiket teljes körűen futárszolgálattal kézbesítjük.

A megrendelt kerékpárok, márkától függően 80-90 % -os összeszerelt állapotban kerülnek átadásra futárcégnek, gyári csomagolásban, amennyiben nem kértek üzembehelyezést. A csomag tartalmazza a számlát, valamint a Garancia Jegyet is benne a kötelező üzembe helyezés, és garancia feltételek leírását.

Amennyiben a megrendelt kerékpárt üzembehelyezéssel kérték, az üzembehelyezés előtt, Ún. díjbekérőt küldünk emailben. és a teljes összeg átutalásának beérkezése után végezzük el a kerékpár üzembehelyezését, illetve és ezt követően kezdődik el 3- 10 munkanapon belüli kiszállítás lehetősége.

Az üzembehelyett kerékpár 100% -osan beállított ( a biztonságos szállítás érdekében max. a kormány van elfordítva) amely kötelező eleme a Garancia jogosultságának.

Magyarország területén belüli szállítás esetén:

– Kerékpár rendelés esetén a teljes csomag: 4990Ft, ami változhat.

Csomag 20kg-os lehet.

  • Elektromos Robogó esetén 14900 ft/ robogó ami súlyhatártól függően változhat

A csomag maximum 40 kg-os lehet!

Üzletben fizetett/átvett kerékpárokat csak üzembehelyezve értékesítjük.

Áraink csomagonként értendőek és tkerékpárartalmazzák az ÁFÁ-t.

A fentiektől eltérő szállítási határidők a készleten nem szereplő de utánrendelt kerékpár esetén változó.

Amennyiben a Vásárló az Axus Kft. által összeállított csomag feladása után mondja vissza megrendelését, a szállítás teljes költsége a Vásárlót terheli!

Amennyiben a Vásárló nem elégedett a rendelt termékkel vagy termékekkel és ezek visszaküldésre kerülnek az  Axus Kft. címére, abban az esetben a kiszállítás és a visszaszállítás díja a Vevőt terheli. (Kerékpár esetén 4.900,- Ft az odaút, és 4.900,- Ft a visszaút is. Más termék esetén az adott szállítási díj kétszer. Minden esetben a visszaküldéshez az eredeti csomagolásra szükséges, az attól való eltérés sérülés a visszafizetett összegből levonásra kerül.. A termék teljes vételárát csak abban az esetben téríti meg az  Axus Kft., ha az teljesen hibátlan, sérülésmentes állapotban kerül vissza, beleértve a csomagolást is. Ezen összeg visszaszolgáltatásra, a termék telephelyre való visszaérkezését követően 14 nap áll a cég rendelkezésére!

A szállítás várható időpontjáról érdeklődjön emailban.
Az esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén az  Axus Kft.-t kártérítési kötelezettség NEM terheli.

Kosár

0

A kosár üres.