Az Axus Kft- t 2005-ben, alapította, a sportban nagy tapasztalattal rendelkező neves ( I.osztályú sportoló, magyar bajnok, európa-kupa helyezett, 15 évig a magyar válogatott tagságával rendelkező – sportember.
Hasonlóan a sportolói múltjához, itt is célul tűzte ki, hogy a környék – és  lehetőségeihez mérten – a legjobb kerékpár üzleteit hozza létre és üzemeltesse. Ezért a fejlődésben, a szint fent tartásban soha nincs leállás, minden évben jobbá szebbé eredményesebbé válnak az üzletek, és igyekeznek itt is magyar bajnokhoz méltó szolgáltatást nyújtani, mindig mindenben mindenkitől jobb lenni, jobbá válni. Ezt a célt mi is, mindannyian,  mint az Axus Kft dolgozói a magunkénak is valljuk.


Célként sosem volt terv, termékekben a legdrágábbak  -ami egyáltalán nem biztos hogy  a legjobbak –
forgalmazása, hanem mindig is a legjobb ár/érték arányú cikkek felkutatása, bolti értékesítése volt a fő szempont
.  Ezért a kerékpárjainkat közvetlenül a külföldi gyárakból hozzuk be, kihagyva közbeeső magyar kereskedőket, biztosítva ezzel,  hogy a boltjainkban a legjobb ár/értékű kerékpárokat vásárolhatják meg a vevőink.

Mi minden nap azért dolgozunk, nézzük, vizsgáljuk a kerékpár kínálatokat, gyárak termékeit, hogy a mi új kerékpár vásárlónk biztosak lehessenek abban, hogy a rendelkezésükre alló pénzükért nálunk kapják meg a legjobb bringájukat. Használt kerékpár értékesítésünkben pedig csak is jó minőségű, szervizelt, rejtett hiba nélküli jó kerékpárt, jó áron tudjanak tőlünk beszerezni.

Mára boltjaink, az otthont adó települések, és azok környezetének  legnépszerűbb üzletei lettek, a vásárlóink száma lassan meghaladja a 20.000 főt. Nem titkoljuk, hogy a nagy számok törvénye alapján keletkeztek elégedetlen vásárlók is,- akikkel akár még konfrontálódtunk is – és akiktől néha hangos valamilyen elektronikus média – azonban ők csak a hangos kisebbség de ezt is sportemberhez méltóan vállaljuk, és még a kesztyűt is felvesszük ha elénk dobják.  Ezeket az eseteket sem kezeltük, és a jövőben sem fogjuk másként kezelni, mint a sportban, a sportolók egymással szemben. A sport, legnemesebb szabályai a fair play szerint fordulunk mindig mindenekihez, amíg azt a másik oldal át nem lépi mi sem tesszük.  A mi viselkedésünket mindig –és ezt minden alkalmazottunktól is elvárjuk, megköveteljük – a  tisztesség, jó szándék, a  becsület, a rászorulók felé önzetlen segítség, kell hogy mindenkor jellmezze. Ez saját magunktól is elvárt kötelező magatartás. Sajnos vannak – szerencsére csak kis százalékban – magyarországi emberek nem ily módon fordulnak hozzánk, nem így térnek be üzleteinkbe, őket megkérjük menjenek máshova, tegyenek mást boldoggá a pénzükkel. Nálunk nem szólhat és nem is  szól a pénzről minden, és nincs is alá rendelve annak  minden. Mi  szeretjük a munkánkat tisztességgel becsülettel, és ha hagyják még jó kedvvel is végezni. Mi szeretjük ezt csinálni, és igyekszünk a legtöbb ember nagy megelégedésére –talán a 20.000 vásárló nem véletlen – szolgálni.

Tapasztalataink szerint a vásárlók több mint 90%-a intelligens. 
Ezért kapták boltjaink az „ Intelligens Emberek Bringa Boltja” szlogent. Akik ebbe a csoportba tartoznak azokat örömmel várjuk látjuk, akik nem, azoknak sok boldogságot kívánunk, Máshol.

Web Áruházunkat ugyan úgy működtetjük, mint más, az érvényes jogszabályok betartásával. Web választékunkban csak úgy mint boltjainkban, az ár/érték arány mint elsődleges szempont van az első helyen.

Kosár

0

A kosár üres.