Előző
Previous Product Image

Devron Kodor 022 Elektromos Kerékpár alumínium vázzal, nagy led kijelzővel. 26″-os kerékkel Akciós!

Ár: 400 410 Ft
Következő

Devron 28221 Acera 7 sebességes Elektromos Kerékpár

Ár: 444 900 Ft
Next Product Image

Devron 28162 hydro tárcsafékes Cross/ Trekking Elektromos Kerékpár 16 sebességes

Ár: 395 165 Ft

Készletkisöprési akció  most  akár – 15%  kedvezménnyel a készlet erejéig!

Vásároljon  készpénzzel és éljen  -15 % készpénzfizetési kedvezményünkkel.

Kedvezmény csak bolti átvétel esetén érvényesíthető. Postai szállítási igény esetén kérje egyedi ajánlatunkat.
Üzembehelyezés választása info

Üzembehelyezés nélkül kérem

A termékek gyári csomagolásban kerülnek kiszállításra. Gyári összeszerelés, módosítás nélkül.

Üzembehelyezéssel kérem

A legtöbb web áruház, és nagy áruház „elfelejti” előtérbe helyezni az ide vonatkozó információkat. Röviden. Ha nem történik meg a vásárolt kerékpár, ún. szakműhelyben történő üzembe helyezése, akkor ugrik a garancia! Hogy ezt szándékosan teszik e? arról lehet vitatkozni. Mindenesetre az tény, hogy elspórolják ezt a költséget, illetve áthárítják a vevőre, – aki így sokkal jobb, vonzóbb árat lát, és ha nem néz túl az orránál- a garancia problémáit is oldhatja majd meg saját maga mert így már nem felelnek érte. Szakmailag ez úgy néz ki, hogy a gyári csomagolások, – amit postáznak a web áruházak – cca 90% összeállítással bírnak. Természetesen a maradék 10% -ot bárki otthon összebarkácsolhatja – sajnos sokan így is gondolják – azt azonban tudni kell, hogy itt nem csak a maradék 10 %-ot kell beszerelni, hanem a szakműhely ilyenkor végzi el, – mert a gyárban erre nincs idő, így kivétel nélkül egyik sem teszi – az ún. finomhangolásokat is. Ennek elmaradása, vagy a pontatlan beállítás, – ezért kell szakműhely, szakmai tudással tapasztalattal- jelentősen csökkenti a vásárolt kerékpár alkatrészeinek élettartamát, és garantálj, egy egyébként szükségtelen nem tervezett szerviz beavatkozást alkatrész cserét, – akár már garancia időn belül is ami ugye már ugrott is – plussz költségbe verve ezzel tulajdonosát, ami ráadásul sokszorosa is lehet a beüzemelési díjnak . Ezért mi mindenkinek azt javasoljuk! Csak is üzembe helyezett kerékpárt vegyenek – a web áruházak sokszor így hirdetik de attól még nem az – vagy, gondoskodjanak előre még a vásárlás előtt arról, hogy ki fogja ezt elvégezni. Illetve ki fogja majd a garanciális időn belül kötelezően előírt időszakos szakszerviz, – garancia ideje alatt általában négyszer – munkákat elvégezni, ami szintén a garancia feltétele.

Leírás

A Devron 28162 női elektromos cross kerékpár egy új modell az elektromos kerékpárok kategóriájában. Kialakításának köszönhetően az elektromos kerékpár alkalmas minden típusú kerékpáros kiránduláshoz. A megbízható ETM X2 hátsó meghajtó egység egyszerűbbé és könnyebbé teszi a pedálozást. A nagyobb biztonság érdekében a motor leáll ha eléri a 25 km/h sebességet. A motor az elektromos  kerékpár hátsó részén található ami számos előnnyel jár, mint például könnyű kezelhetőség és és irányíthatóság. A jobb súlyelosztás érdekében az akkumulátor a kerékpár váz alsó részén van elhelyezve. A Spard, Downtube akkumulátor, 10,4 Ah akár  110 km távolság megtételét teszi lehetővé. A Devron 28162 női elektromos cross kerékpár ezért alkalmas kirándulásokra vagy hosszabb túrák megtételére. Minden fontos információt egyértelműen leolvashat az LCD kijelzőn.  Könnyű, de tartós alumínium vázzal,  Zoom teleszkópos villával, valamint Shimano  A biztonságot növeli a gumikon  található fényvisszaverő csík, amely megnöveli a kerékpáros láthatóságát, és a hydro tárcsafék. A kényelmes kerékpározást biztosítja még a puha ülése és az ergonomikus markolat. A Devron 28162 női elektromos cross kerékpár kiváló választás a kerékpározás szerelmeseinek.

Technikai leírás:

Motor ETM X2 hátsó meghajtó egység, 36 V, 250 W, 40 Nm, kefe nélküli
Akkumulátor Spard, Downtube akkumulátor, 10,4 Ah, 374 Wh, Smart BMS
Kijelző ETD-21C LCD
Töltő Spard 2Ah
Váz Alumínium 6061, belső kábelvezetés,
Méretek 450 mm | 490 mm
Villa Zoom 188N AMS, PM  65 mm
Kormánycsapágy Gineyea GH-190, 1-1/8″
Stucni Zoom Mtb, 28,6×90 mm, ötvözet
Kormány Zoom Mtb rúd, 720 mm
Markolat Mtb, bilincs, TPR
Fékek Tektro HD-275, hidraulikus tárcsa (160/160 mm)
Hátsó váltó Shimano Acera RD-M360, közvetlen rögzítés
Első váltó Shimano Tourney FD-TY710, 34,9 mm-es
Váltókarok Shimano SL-M315 Altus, Rapidfire Plus, 2×8 sebesség
Hajtómű Prowheel, 22x36T, 170mm, Ötvözet
Lánc KMC Z-8.3
Racsni Shimano CS-HG41, 11-13-15-18-21-24-28-32T
Első agy Joytech D041DSE, QR, 6 csavaros
Hátsó agy ETM X2 hátsó meghajtó egység
Kerék Cerurim D32, 36H,
Gumiabroncsok Mitas V66 Flash, 28×1,75, Reflex, Szúrásgátló
Nyereg DDK
Üléscső Zoom, 30,4×350 mm,
Nyeregbilincs Zoom, 34,9 mm, ötvözet
Pedálok VP-komponensek VP-895
Csengő Minicsengő

 

Megjegyzés: A várható maximális hatótáv nagymértékben függ a különböző körülményektől. Ilyen pl. a választott rásegítési szint, a vezető súlya, a terep jellege, szél, gumiabroncsnyomás, valamint a környezet hőmérséklete. Minden megadott hatótáv az optimális körülmények között van kiszámítva. Optimális / ideális körülmények: lapos terep szél nélkül, környezeti hőmérséklet 20 ° C, rendkívül szűk profilmentes gumik, 70 kg-nál kisebb súlyú kerékpáros.

Azoknak ajánljuk figyelmébe ezen írást, akik még nem ismerik a DHS illetve  a  Devron kerékpár márkát .

A DHS gyárat 1999 ben, német és kínai tulajdonosok alapították azzal a céllal, hogy a nagy német kerékpár márkák gyártását keletre vigyék. Elsőként a német  Prophete Gmbh csoport szállt be 2004-ben, és elkezdődött  egy 18.000 m2 es új gyár építése, a zömében magyar lakta Hunyad megyei Déván. A gyár azonnal oly sikeres lett a nagy márkák körében –  köszönhetően az  alacsony energia áraknak és a jól képzett magyar munkaerőnek – hogy a gyárat 2008-ban újabb  13.000 négyzetméterrel növelték, így Európa legújabb legnagyobb, és azóta is a legtöbb innovációval rendelkező gyára lett . Napjainkban  Eurosport DHS néven működő gyár a  német, dán, holland kerékpármárkákat legnagyobb számban gyártja és szállítja Európába.  – vírus előtt évi  500.000 db 200.000 elektromos –   Az itt készült kerékpárokat 24 európai országban értékesítik.  Ezen okból kifolyólag a gyár kapacitása oly mértékben lekötött, hogy saját márkából, ami a  DHS és Devron név alatt készül, készülne, nem tud elégséges készülni, így sok esetben mi mind fő kereskedőjük, és a vásárlóink is várakozni kényszerülünk egy-egy típusra.  Jelen ismeretünk szerint a minőség, így az  ár/érték aránya miatt a legjobb a bringák a  piacon, így nem tudjuk azt mással kiváltani, amennyiben  a vásárlóinknak a jövőben is ezt szeretnénk garantálni. Némi vigasz, hogy az Elektromos Devron kerékpárok 2018 as debütálása óta, napjainkra  Európa negyedik legnagyobb elektromos kerékpár-export terméke lett. A gyár honlapja itt található : https://devroneurope.it/

A gyárról készült videót itt tekinthetik meg:

Tekintsék meg! Érdemes!

https://axusbike.hu/wp-content/uploads/2021/09/Eurosport-DHS-Headquarter.mp4

Gyártó

Devron Europe

A DHS gyárat 1999 ben, német és kínai tulajdonosok alapították azzal a céllal, hogy a nagy német kerékpár márkák gyártását keletre vigyék. Elsőként a német Prophete Gmbh csoport szállt be 2004-ben, és elkezdődött egy 18.000 m2 es új gyár építése, a zömében magyar lakta Hunyad megyei Déván. A gyár azonnal oly sikeres lett a nagy márkák körében - köszönhetően az alacsony energia áraknak és a jól képzett magyar munkaerőnek - hogy a gyárat 2008-ban újabb 13.000 négyzetméterrel növelték, így Európa legújabb legnagyobb, és azóta is a legtöbb innovációval rendelkező gyára lett . Napjainkban Eurosport DHS néven működő gyár a német, dán, holland kerékpár márkákat legnagyobb számban gyártja és szállítja Európába. – vírus előtt évi 500.000 db 200.000 elektromos - Az itt készült kerékpárokat 24 európai országban értékesítik. Ezen okból kifolyólag a gyár kapacitása oly mértékben lekötött, hogy saját márkából, ami a DHS és Devron név alatt készül, készülne, nem tud elégséges készülni, így sok esetben mi mind fő kereskedőjük, és a vásárlóink is várakozni kényszerülünk egy-egy típusra. Jelen ismeretünk szerint a minőség, így az ár/érték aránya miatt a legjobb a bringák a piacon, így nem tudjuk azt mással kiváltani, amennyiben a vásárlóinknak a jövőben is ezt szeretnénk garantálni. Némi vigasz, hogy az Elektromos Devron kerékpárok 2018 as debütálása óta, napjainkra Európa negyedik legnagyobb elektromos kerékpár-export terméke lett. A gyár honlapja itt található: https://devroneurope.it/

További információk

Szín választása

Méret

490

Kosár

0

A kosár üres.