Előző
Previous Product Image

Devron Riddle Man 2.9 MTB 29″-os kerékkel hydro fékekkel Black Matt

Ár: 284 900 Ft
Következő

VISITOR TERRA LADY CROSS KERÉKPÁR 18″ VÁZZAL FEHÉR TÜRKIZ

Ár: 144 900 Ft
Next Product Image

Devron Riddle Man 2.9 MTB 29″-os kerékkel hydro fékekkel Green Matt

Ár: 284 900 Ft

Üzembehelyezés választása info

Üzembehelyezés nélkül kérem

A termékek gyári csomagolásban kerülnek kiszállításra. Gyári összeszerelés, módosítás nélkül.

Üzembehelyezéssel kérem

A legtöbb web áruház, és nagy áruház „elfelejti” előtérbe helyezni az ide vonatkozó információkat. Röviden. Ha nem történik meg a vásárolt kerékpár, ún. szakműhelyben történő üzembe helyezése, akkor ugrik a garancia! Hogy ezt szándékosan teszik e? arról lehet vitatkozni. Mindenesetre az tény, hogy elspórolják ezt a költséget, illetve áthárítják a vevőre, – aki így sokkal jobb, vonzóbb árat lát, és ha nem néz túl az orránál- a garancia problémáit is oldhatja majd meg saját maga mert így már nem felelnek érte. Szakmailag ez úgy néz ki, hogy a gyári csomagolások, – amit postáznak a web áruházak – cca 90% összeállítással bírnak. Természetesen a maradék 10% -ot bárki otthon összebarkácsolhatja – sajnos sokan így is gondolják – azt azonban tudni kell, hogy itt nem csak a maradék 10 %-ot kell beszerelni, hanem a szakműhely ilyenkor végzi el, – mert a gyárban erre nincs idő, így kivétel nélkül egyik sem teszi – az ún. finomhangolásokat is. Ennek elmaradása, vagy a pontatlan beállítás, – ezért kell szakműhely, szakmai tudással tapasztalattal- jelentősen csökkenti a vásárolt kerékpár alkatrészeinek élettartamát, és garantálj, egy egyébként szükségtelen nem tervezett szerviz beavatkozást alkatrész cserét, – akár már garancia időn belül is ami ugye már ugrott is – plussz költségbe verve ezzel tulajdonosát, ami ráadásul sokszorosa is lehet a beüzemelési díjnak . Ezért mi mindenkinek azt javasoljuk! Csak is üzembe helyezett kerékpárt vegyenek – a web áruházak sokszor így hirdetik de attól még nem az – vagy, gondoskodjanak előre még a vásárlás előtt arról, hogy ki fogja ezt elvégezni. Illetve ki fogja majd a garanciális időn belül kötelezően előírt időszakos szakszerviz, – garancia ideje alatt általában négyszer – munkákat elvégezni, ami szintén a garancia feltétele.

Cikkszám: N/A Kategóriák: , , ,

Leírás

Termék leírása

A kiváló minőségű Devron Riddle Man 2.9 29″ 221RM hegyi kerékpár kitűnő tulajdonságokkal rendelkezik. Az enyhén hajlított hydroforming alumínium váz nemcsak nagyszerű megjelenést kölcsönöz a kerékpárnak, hanem kiváló menettulajdonságokat is biztosít mindenhol. A 130 mm es Suntour rugós villa bármilyen tereppel  megbirkózik. A 29”-os kerekek a terepen jobb gördülést így alacsonyabb gördülési ellenállást biztosítanak. A 27 sebességes Shimano sebességváltó és a kiváló minőségű Mitas abroncsok is terepre készültek A hidraulikus tárcsafékeknek köszönhetően élmény lesz a fékezés. A Devron Riddle Man 2.9 29″ 221RM  Hegyi kerékpár kiváló választás azoknak akiknek fontos az ár/érték arány.

 

Technikai adatok –  Devron Riddle Man 2.9 29″ 221RM:

Váz Devron HT, 6061 ötvözet
Villa MTB 29″ Suntour felfüggesztés. 1-1/8, 130 mm-es rugóút
Sebességek száma 27
Első váltó SHIMANO FD-M2000
Hátsó váltó Shimano Acera, RD-M3000-SGS
Láncgyűrű SHIMANO FC-MT210 40/30/22
Sebességváltó SHIMANO ALIVIO SL-M4000 3X9SPD
Lánc KMC X9
Kazetta SHIMANO CS-HG201-9 (11-36)
Fékek Tektro MT200 160 mm-es hidraulikus tárcsa
Kerékagy  Joytech D341DSE/D342TSE
Felnik D32-PBM29-32H
Gumiabroncsok Mitas V85 Ocelot, 29″*2,10 (54-622)
Ülés Velo Sport
Nyeregcső Devron 31,6 mm
Kormány Devron, ötvözet, 31,8 mm
Stucni  Devron TDS-D507, B-8FOV/EN-M Szög 7, 31,8 mm
Markolat  Velo

Gyártó

Devron Europe

A DHS gyárat 1999 ben, német és kínai tulajdonosok alapították azzal a céllal, hogy a nagy német kerékpár márkák gyártását keletre vigyék. Elsőként a német Prophete Gmbh csoport szállt be 2004-ben, és elkezdődött egy 18.000 m2 es új gyár építése, a zömében magyar lakta Hunyad megyei Déván. A gyár azonnal oly sikeres lett a nagy márkák körében - köszönhetően az alacsony energia áraknak és a jól képzett magyar munkaerőnek - hogy a gyárat 2008-ban újabb 13.000 négyzetméterrel növelték, így Európa legújabb legnagyobb, és azóta is a legtöbb innovációval rendelkező gyára lett . Napjainkban Eurosport DHS néven működő gyár a német, dán, holland kerékpár márkákat legnagyobb számban gyártja és szállítja Európába. – vírus előtt évi 500.000 db 200.000 elektromos - Az itt készült kerékpárokat 24 európai országban értékesítik. Ezen okból kifolyólag a gyár kapacitása oly mértékben lekötött, hogy saját márkából, ami a DHS és Devron név alatt készül, készülne, nem tud elégséges készülni, így sok esetben mi mind fő kereskedőjük, és a vásárlóink is várakozni kényszerülünk egy-egy típusra. Jelen ismeretünk szerint a minőség, így az ár/érték aránya miatt a legjobb a bringák a piacon, így nem tudjuk azt mással kiváltani, amennyiben a vásárlóinknak a jövőben is ezt szeretnénk garantálni. Némi vigasz, hogy az Elektromos Devron kerékpárok 2018 as debütálása óta, napjainkra Európa negyedik legnagyobb elektromos kerékpár-export terméke lett. A gyár honlapja itt található: https://devroneurope.it/

DHS

További információk

Méret

460, 520

Üzembehelyezés választása

Üzembehelyezés nélkül kérem, Üzembehelyezéssel kérem

Kosár

0

A kosár üres.