Előző
Previous Product Image

Neuzer Lido acél női elektromos kerékpár teleszkópos fehér/barna

Ár: 362 900 Ft
Következő

Devron E-Riddle M1.7 Elektromos MTB Hydro Tárcsafékkel Neon

Ár: 469 800 Ft
Next Product Image

Devron E-Riddle M1.7 Elektromos Alumínium Vázas MTB Hydro Tárcsafékkel Grey Matt

Ár: 399 330 Ft

Készletkisöprési akció  most  akár – 15%  kedvezménnyel a készlet erejéig!

Vásároljon  készpénzzel és éljen  -15 % készpénzfizetési kedvezményünkkel.

Kedvezmény csak bolti átvétel esetén érvényesíthető. Postai szállítási igény esetén kérje egyedi ajánlatunkat.
Üzembehelyezés választása info

Üzembehelyezés nélkül kérem

A termékek gyári csomagolásban kerülnek kiszállításra. Gyári összeszerelés, módosítás nélkül.

Üzembehelyezéssel kérem

A legtöbb web áruház, és nagy áruház „elfelejti” előtérbe helyezni az ide vonatkozó információkat. Röviden. Ha nem történik meg a vásárolt kerékpár, ún. szakműhelyben történő üzembe helyezése, akkor ugrik a garancia! Hogy ezt szándékosan teszik e? arról lehet vitatkozni. Mindenesetre az tény, hogy elspórolják ezt a költséget, illetve áthárítják a vevőre, – aki így sokkal jobb, vonzóbb árat lát, és ha nem néz túl az orránál- a garancia problémáit is oldhatja majd meg saját maga mert így már nem felelnek érte. Szakmailag ez úgy néz ki, hogy a gyári csomagolások, – amit postáznak a web áruházak – cca 90% összeállítással bírnak. Természetesen a maradék 10% -ot bárki otthon összebarkácsolhatja – sajnos sokan így is gondolják – azt azonban tudni kell, hogy itt nem csak a maradék 10 %-ot kell beszerelni, hanem a szakműhely ilyenkor végzi el, – mert a gyárban erre nincs idő, így kivétel nélkül egyik sem teszi – az ún. finomhangolásokat is. Ennek elmaradása, vagy a pontatlan beállítás, – ezért kell szakműhely, szakmai tudással tapasztalattal- jelentősen csökkenti a vásárolt kerékpár alkatrészeinek élettartamát, és garantálj, egy egyébként szükségtelen nem tervezett szerviz beavatkozást alkatrész cserét, – akár már garancia időn belül is ami ugye már ugrott is – plussz költségbe verve ezzel tulajdonosát, ami ráadásul sokszorosa is lehet a beüzemelési díjnak . Ezért mi mindenkinek azt javasoljuk! Csak is üzembe helyezett kerékpárt vegyenek – a web áruházak sokszor így hirdetik de attól még nem az – vagy, gondoskodjanak előre még a vásárlás előtt arról, hogy ki fogja ezt elvégezni. Illetve ki fogja majd a garanciális időn belül kötelezően előírt időszakos szakszerviz, – garancia ideje alatt általában négyszer – munkákat elvégezni, ami szintén a garancia feltétele.

Leírás

Devron E-Riddle M1.7 27,5″ elektromos kerékpár egy modern elektromos kerékpár nagy teljesítményű Etrotek motorral a hátsó kerékén. A 250 W teljesítmény kiváló gyorsulást biztosít, maximum 25 km / h sebességig és a nehezebb terepeken is játékosan kezeli a meredek emelkedéseket. A hátsó meghajtás előnye a jobb nyomatékátvitel, amely segíti az első kerék könnyebb kezelését. Ideális terepeken és azokon kívül is. A hosszú, legfeljebb  hatótávolságról egy 10,4 Ah kapacitású akkumulátor gondoskodik egyetlen töltéssel. Az LCD-kijelzőn az akkumulátor állapota és egyéb lényeges információk egyértelműen megjelennek.

A Devron E-Riddle M1.7 hegyi elektromos kerékpár teleszkópos villával rendelkezik, 120 mm-es villaúttal. Könnyen leküzdi azokat a buktatókat, amelyek a közúti és a kerékpáros utakon megjelenhetnek. A Tektro hidraulikus tárcsafékei garantálják a maximális biztonságot.. A WTB Ranger csúcsminőségű gumiabroncsai szintén megfelelőek az élesebb utakra. A váltókart a Shimano gyártó biztosította, és 18 fokozat közül választhat a kormánykar váltókarján keresztül. A Devron E-Riddle M1.7 hegyi kerékpár erős motorjával, optimalizált váz geometriájával és modern dizájnjával kiváló választás, azoknak akik ilyenre vágynak.

Akkumulátorok tárolása és karbantartása: Az akkumulátorokat (vagy éppen az egész terméket, melyben akkumulátor található) raktározza körültekintően az alábbiak szerint: raktározza száraz, árnyékos helyen, a raktározás hőfoka 10 °C és 20 °C közt legyen. Hosszabb tárolás esetén az elraktározás előtt töltse fel teljesen, majd havonta egyszer töltse után egészen 100%-ra.

Motor ETM X2 hátsó meghajtó, 36V, 250W, 40Nm, kefe nélküli
AKKUMULÁTOR Spard, 10,4 Ah, intelligens BMS
KIJELZŐ ETD-21C LCD
TÖLTŐ Spard 2Ah
VÁZ Alumínium 6061, belső kábelvezetés
MÉRETEK 495mm | 520 mm
VILLA Zoom CH-595S, HLO, kúpos, PM lemez, 100 mm
Kormánycsapágy Gineyea GH-190, 1-1/8 “
STUCNI Zoom Mtm, 28,6×90 mm, ötvözet
KORMÁNY Zoom Mtb, ötvözet, 720 mm
MARKOLAT Mtb, bilincs, TPR
FÉKEK Tektro HD-275, hidraulikus tárcsa (160/160mm)
 HÁTSÓ VÁLTÓ Váltókar: Shimano Altus RD-M370, 9-Speed
ELSŐ VÁLTÓ Váltókar: Shimano Altus FD-M2020, 34,9mm Band
VÁLTÓK Shimano Altus M-2010, Rapidfire Plus, 2 × 9 sebesség
HAJTÓMŰ Prowheel, 22x36T, 170mm, ötvözet
LÁNC KMC X-9
RACSNI Hajtómű: Shimano Acera CS-HG201, 11-13-15-17-20-23-26-30-36T
ELSŐ AGY Joytech D041DSE, QR, 6
HÁTSÓ AGY ETM X2 hátsó meghajtó egység
FELNI Cerurim D32, 36H,
GUMIABRONCSOK WTB Ranger Comp. 2.25
NYEREG WTB rakéta
NYEREGCSŐ Zoom, 30,4×350 mm, ötvözet
NYEREGCSŐBILINCS Zoom, 34,9 mm, ötvözet
PEDÁLOK VP-alkatrészek VP-469
KITÁMASZTÓ /
VILÁGÍTÁS /
LÁNCVÉDŐ /
SÁRVÉDŐK /
CSENGŐ Minibell
CSOMAGTARTÓ /
Terhelhető 135 kg
SÚLY 21,5 kg

 

Figyelem: Gyárilag a sebességkorlátozást 25 km/h-ra állítják be, hogy megfeleljenek az elektromos kerékpárokkal közutakon való közlekedésre vonatkozó előírásoknak. Bár a sebességkorlátozást egyes márkák esetében magasabb értékre lehet állítani, tudatosítani kell, hogy ebben az esetben az elektromos kerékpár már nem felel meg a vonatkozó előírásoknak, és nem használható közutakon!

 

Megjegyzés: A várható maximális hatótáv nagymértékben függ a különböző körülményektől. Ilyen pl. a választott rásegítési szint, a vezető súlya, a terep jellege, szél, gumiabroncsnyomás, valamint a környezet hőmérséklete. Minden megadott hatótáv az optimális körülmények között van kiszámítva. Optimális / ideális körülmények: lapos terep szél nélkül, környezeti hőmérséklet 20 ° C, rendkívül szűk profilmentes gumik, 70 kg-nál kisebb súlyú kerékpáros.

Azoknak ajánljuk figyelmébe ezen írást, akik még nem ismerik a DHS illetve  a  Devron kerékpár márkát .

A DHS gyárat 1999 ben, német és kínai tulajdonosok alapították azzal a céllal, hogy a nagy német kerékpár márkák gyártását keletre vigyék. Elsőként a német  Prophete Gmbh csoport szállt be 2004-ben, és elkezdődött  egy 18.000 m2 es új gyár építése, a zömében magyar lakta Hunyad megyei Déván. A gyár azonnal oly sikeres lett a nagy márkák körében –  köszönhetően az  alacsony energia áraknak és a jól képzett magyar munkaerőnek – hogy a gyárat 2008-ban újabb  13.000 négyzetméterrel növelték, így Európa legújabb legnagyobb, és azóta is a legtöbb innovációval rendelkező gyára lett . Napjainkban  Eurosport DHS néven működő gyár a  német, dán, holland kerékpármárkákat legnagyobb számban gyártja és szállítja Európába.  – vírus előtt évi  500.000 db 200.000 elektromos –   Az itt készült kerékpárokat 24 európai országban értékesítik.  Ezen okból kifolyólag a gyár kapacitása oly mértékben lekötött, hogy saját márkából, ami a  DHS és Devron név alatt készül, készülne, nem tud elégséges készülni, így sok esetben mi mind fő kereskedőjük, és a vásárlóink is várakozni kényszerülünk egy-egy típusra.  Jelen ismeretünk szerint a minőség, így az  ár/érték aránya miatt a legjobb a bringák a  piacon, így nem tudjuk azt mással kiváltani, amennyiben  a vásárlóinknak a jövőben is ezt szeretnénk garantálni. Némi vigasz, hogy az Elektromos Devron kerékpárok 2018 as debütálása óta, napjainkra  Európa negyedik legnagyobb elektromos kerékpár-export terméke lett. A gyár honlapja itt található : https://devroneurope.it/

A gyárról készült videót itt tekinthetik meg:

Tekintsék meg! Érdemes!

Gyártó

Devron Europe

A DHS gyárat 1999 ben, német és kínai tulajdonosok alapították azzal a céllal, hogy a nagy német kerékpár márkák gyártását keletre vigyék. Elsőként a német Prophete Gmbh csoport szállt be 2004-ben, és elkezdődött egy 18.000 m2 es új gyár építése, a zömében magyar lakta Hunyad megyei Déván. A gyár azonnal oly sikeres lett a nagy márkák körében - köszönhetően az alacsony energia áraknak és a jól képzett magyar munkaerőnek - hogy a gyárat 2008-ban újabb 13.000 négyzetméterrel növelték, így Európa legújabb legnagyobb, és azóta is a legtöbb innovációval rendelkező gyára lett . Napjainkban Eurosport DHS néven működő gyár a német, dán, holland kerékpár márkákat legnagyobb számban gyártja és szállítja Európába. – vírus előtt évi 500.000 db 200.000 elektromos - Az itt készült kerékpárokat 24 európai országban értékesítik. Ezen okból kifolyólag a gyár kapacitása oly mértékben lekötött, hogy saját márkából, ami a DHS és Devron név alatt készül, készülne, nem tud elégséges készülni, így sok esetben mi mind fő kereskedőjük, és a vásárlóink is várakozni kényszerülünk egy-egy típusra. Jelen ismeretünk szerint a minőség, így az ár/érték aránya miatt a legjobb a bringák a piacon, így nem tudjuk azt mással kiváltani, amennyiben a vásárlóinknak a jövőben is ezt szeretnénk garantálni. Némi vigasz, hogy az Elektromos Devron kerékpárok 2018 as debütálása óta, napjainkra Európa negyedik legnagyobb elektromos kerékpár-export terméke lett. A gyár honlapja itt található: https://devroneurope.it/

További információk

Üzembehelyezés választása

Üzembehelyezés nélkül kérem, Üzembehelyezéssel kérem

Méret

490, 520

Kosár

0

A kosár üres.