Előző
Previous Product Image

Neuzer Lido acél női elektromos kerékpár teleszkópos fekete /barna

Ár: 362 900 Ft
Következő

Neuzer PARMA női E-Trekking MXUS motoros nyomaték szenzoros merev villával fehér

Ár: 448 920 Ft
Next Product Image

Z-Tech ZT-87 Giant Swordfish Elektromos Kerékpár 250W 48V 13Ah

Ár: 614 900 Ft

  • Erős és hatékony kefe nélküli motor
  • 250W névleges teljesítmény és 48V névleges feszültség
  • Maximum sebesség: 25 km/h
  • Maximum hatótávolság: 45 km
  • 27,5″ / 700C kerék és 2,4″ méretű gumik
  • Tárcsafékkel van felszerelve
  • LI-ION akkumulátor 13Ah kapacitással
  • Több színben elérhető
  • SHIMANO váltót tartalmaz
  • Jogosítvány vagy kötelező biztosítás nem szükséges a használatához.
Üzembehelyezés választása info

Üzembehelyezés nélkül kérem

A termékek gyári csomagolásban kerülnek kiszállításra. Gyári összeszerelés, módosítás nélkül.

Üzembehelyezéssel kérem

A legtöbb web áruház, és nagy áruház „elfelejti” előtérbe helyezni az ide vonatkozó információkat. Röviden. Ha nem történik meg a vásárolt kerékpár, ún. szakműhelyben történő üzembe helyezése, akkor ugrik a garancia! Hogy ezt szándékosan teszik e? arról lehet vitatkozni. Mindenesetre az tény, hogy elspórolják ezt a költséget, illetve áthárítják a vevőre, – aki így sokkal jobb, vonzóbb árat lát, és ha nem néz túl az orránál- a garancia problémáit is oldhatja majd meg saját maga mert így már nem felelnek érte. Szakmailag ez úgy néz ki, hogy a gyári csomagolások, – amit postáznak a web áruházak – cca 90% összeállítással bírnak. Természetesen a maradék 10% -ot bárki otthon összebarkácsolhatja – sajnos sokan így is gondolják – azt azonban tudni kell, hogy itt nem csak a maradék 10 %-ot kell beszerelni, hanem a szakműhely ilyenkor végzi el, – mert a gyárban erre nincs idő, így kivétel nélkül egyik sem teszi – az ún. finomhangolásokat is. Ennek elmaradása, vagy a pontatlan beállítás, – ezért kell szakműhely, szakmai tudással tapasztalattal- jelentősen csökkenti a vásárolt kerékpár alkatrészeinek élettartamát, és garantálj, egy egyébként szükségtelen nem tervezett szerviz beavatkozást alkatrész cserét, – akár már garancia időn belül is ami ugye már ugrott is – plussz költségbe verve ezzel tulajdonosát, ami ráadásul sokszorosa is lehet a beüzemelési díjnak . Ezért mi mindenkinek azt javasoljuk! Csak is üzembe helyezett kerékpárt vegyenek – a web áruházak sokszor így hirdetik de attól még nem az – vagy, gondoskodjanak előre még a vásárlás előtt arról, hogy ki fogja ezt elvégezni. Illetve ki fogja majd a garanciális időn belül kötelezően előírt időszakos szakszerviz, – garancia ideje alatt általában négyszer – munkákat elvégezni, ami szintén a garancia feltétele.

Leírás

Termékleírás a Z-Tech ZT-87 Elektromos Kerékpárról

A Z-Tech ZT-87 elektromos kerékpár a legújabb technológiát és a legmagasabb minőségi szabványokat kínálja, hogy az utazás még élvezetesebb legyen. Ez a kerékpár a legjobb minőségű alkatrészekből készült, beleértve a kiváló minőségű motorokat és a tartós vázat, hogy az utazás még élvezetesebb és biztonságosabb legyen.

Erős és Hatékony Motor

A Z-Tech ZT-87 elektromos kerékpár kiváló minőségű, 250W-os, kefe nélküli agymotorral rendelkezik. Ez a motor kiváló teljesítményt nyújt, és akár 25 km/h sebességre képes. Ez azt jelenti, hogy könnyedén eljuthat az úti célhoz, anélkül, hogy fáradtan érkezne meg.

Impozáns Hatótávolság

A Z-Tech ZT-87 elektromos kerékpár nagy hatótávolsággal rendelkezik, akár 45 km-t is képes megtenni egyetlen feltöltéssel. Ez azt jelenti, hogy hosszabb utakat tehet meg, és élvezheti a kerékpározás szabadságát anélkül, hogy aggódnia kellene a töltés miatt.

Tárcsafék a Biztonságos Utazásért

A Z-Tech ZT-87 elektromos kerékpár tárcsafékkel van felszerelve mind az elülső, mind a hátsó kerekén. Ez garantálja, hogy mindig biztonságosan és hatékonyan tud fékezni, így csökkentve az esetleges balesetek kockázatát.

Stílusos és Kényelmes Kialakítás

A Z-Tech ZT-87 elektromos kerékpár stílusos és kényelmes kialakítással rendelkezik, amely tökéletes az utcai és terepi használathoz egyaránt. A kerék mérete 27,5″-os és 700C, és a gumi mérete 2,4, ami garantálja a kényelmes és stabil vezetést minden terepen. A kerékpár elérhető piros, fekete, fehér, szürke és zöld színekben is, így mindenki megtalálhatja a neki tetszőt.

Könnyű és Hatékony Töltés

A Z-Tech ZT-87 elektromos kerékpár feltöltése egyszerű és hatékony. Az akkumulátort könnyen fel tudja tölteni az mellékelt töltő segítségével, és csak néhány óra szükséges ahhoz,hogy a kerékpárja újra készen álljon az utazásra. Az LI-ION típusú akkumulátor 13Ah kapacitással rendelkezik, és 48V feszültséget biztosít, ami elegendő ahhoz, hogy hosszabb utakat tegyen meg egyetlen feltöltéssel.

Extrák

A Z-Tech ZT-87 elektromos kerékpár extrákkal van felszerelve, többek között SHIMANO váltóval, amely még simább és könnyedebb utazást biztosít. Emellett nem szükséges jogosítvány vagy kötelező biztosítás a használatához, de ajánlott viselni bukósisakot a biztonságos utazás érdekében.

Összegzés

A Z-Tech ZT-87 elektromos kerékpár a tökéletes választás azok számára, akik a legjobb minőséget és a legújabb technológiát keresik. Erős és hatékony motorral, nagy hatótávolsággal, biztonságos fékrendszerrel és stílusos, kényelmes kialakítással rendelkezik, amely garantálja az élvezetes és biztonságos utazást minden terepen.

Gyártó

Z-Tech

További információk

Szín választása

, , , ,

Üzembehelyezés választása

Üzembehelyezés nélkül kérem, Üzembehelyezéssel kérem

Kosár

0

A kosár üres.