Előző
Previous Product Image

DHS TERRANA 2723 ALU MTB 27,5″-OS KERÉKKEL KÉK

Ár: 129 800 Ft
Következő

DHS TERRANA 2923 ALU MTB 29″-OS KERÉKKEL SÁRGA AKCIÓS!

Ár: 129 900 Ft
Next Product Image

DHS TERRANA 2923 ALU MTB 29″-OS KERÉKKEL KÉK AKCIÓS!

Ár: 129 900 Ft

Vásároljon most üzletünkben készpénzért és vegye meg ezt a kerékpár 10.000 ft -os árkedvezménnyel!
A 10.000 ft-os árkedvezmény csak az üzletünkben átvett üzembehelyezett kerékpárokra vonatkozik. Postai úton rendelt kerékpárokra 5.000 ft kedvezmény.
Üzembehelyezés választása info

Üzembehelyezés nélkül kérem

A termékek gyári csomagolásban kerülnek kiszállításra. Gyári összeszerelés, módosítás nélkül.

Üzembehelyezéssel kérem

A legtöbb web áruház, és nagy áruház „elfelejti” előtérbe helyezni az ide vonatkozó információkat. Röviden. Ha nem történik meg a vásárolt kerékpár, ún. szakműhelyben történő üzembe helyezése, akkor ugrik a garancia! Hogy ezt szándékosan teszik e? arról lehet vitatkozni. Mindenesetre az tény, hogy elspórolják ezt a költséget, illetve áthárítják a vevőre, – aki így sokkal jobb, vonzóbb árat lát, és ha nem néz túl az orránál- a garancia problémáit is oldhatja majd meg saját maga mert így már nem felelnek érte. Szakmailag ez úgy néz ki, hogy a gyári csomagolások, – amit postáznak a web áruházak – cca 90% összeállítással bírnak. Természetesen a maradék 10% -ot bárki otthon összebarkácsolhatja – sajnos sokan így is gondolják – azt azonban tudni kell, hogy itt nem csak a maradék 10 %-ot kell beszerelni, hanem a szakműhely ilyenkor végzi el, – mert a gyárban erre nincs idő, így kivétel nélkül egyik sem teszi – az ún. finomhangolásokat is. Ennek elmaradása, vagy a pontatlan beállítás, – ezért kell szakműhely, szakmai tudással tapasztalattal- jelentősen csökkenti a vásárolt kerékpár alkatrészeinek élettartamát, és garantálj, egy egyébként szükségtelen nem tervezett szerviz beavatkozást alkatrész cserét, – akár már garancia időn belül is ami ugye már ugrott is – plussz költségbe verve ezzel tulajdonosát, ami ráadásul sokszorosa is lehet a beüzemelési díjnak . Ezért mi mindenkinek azt javasoljuk! Csak is üzembe helyezett kerékpárt vegyenek – a web áruházak sokszor így hirdetik de attól még nem az – vagy, gondoskodjanak előre még a vásárlás előtt arról, hogy ki fogja ezt elvégezni. Illetve ki fogja majd a garanciális időn belül kötelezően előírt időszakos szakszerviz, – garancia ideje alatt általában négyszer – munkákat elvégezni, ami szintén a garancia feltétele.

Cikkszám: N/A Kategóriák: , , ,

Leírás

Technikai adatok –  DHS Terrana 2923, 

váz Aluminium 6061,Belső kábelezéssel 460 és 500 mm-es méretben
villa MD-746I, 100 mm
első fék Alhonga HJ-805AD7
hátsó fék Alhonga HJ-805AD7
lánckerék Alloy MA-AD43, 24x34x42T, 170mm
első váltó Shimano Tourney FD-TZ500, Downswing, 31,8mm Band
hátsó váltó Shimano Tourney RD-TY300
sebességváltó Shimano ST-EF500, Rapidfire Plus, 3×7
kazetta Shimano Tourney MF-TZ500, 14-34T
lánc KMC Z-7
gumi Kenda K1047, 2.1
felni Cerurim D02, 32H
kormány Alloy Rise Bar, 660 mm
nyereg DHS Sport Fit

A DHS Terrana  MTB egy modern hegyikerékpár gazdag felszereltséggel és könnyű alumínium hydroforming  technikával készült vázzal. Választhatóan   27,5″ és 29″ kerékmérettel is lehet rendelni. A minőségi vezetési tulajdonságait  a  100 mm rugóúttal rendelkező villa köszönheti. Az ellenálló, alacsonyított szerkezetű váz,  magas kényelmi fokozatot biztosít. A megbízható Kenda gumiköpenyekkel, és a bevált Shimano alkatrészekkel a karos váltókkal, a  DHS Terrana  MTB-n  igazi élvezet a kerékpározás.

Azoknak ajánljuk figyelmébe ezen írást, akik még nem ismerik a DHS illetve  a  Devron kerékpár márkát .

A DHS gyárat 1999 ben, német és kínai tulajdonosok alapították azzal a céllal, hogy a nagy német kerékpár márkák gyártását keletre vigyék. Elsőként a német  Prophete Gmbh csoport szállt be 2004-ben, és elkezdődött  egy 18.000 m2 es új gyár építése, a zömében magyar lakta Hunyad megyei Déván. A gyár azonnal oly sikeres lett a nagy márkák körében –  köszönhetően az  alacsony energia áraknak és a jól képzett magyar munkaerőnek – hogy a gyárat 2008-ban újabb  13.000 négyzetméterrel növelték, így Európa legújabb legnagyobb, és azóta is a legtöbb innovációval rendelkező gyára lett . Napjainkban  Eurosport DHS néven működő gyár a  német, dán, holland kerékpármárkákat legnagyobb számban gyártja és szállítja Európába.  – vírus előtt évi  500.000 db 200.000 elektromos –   Az itt készült kerékpárokat 24 európai országban értékesítik.  Ezen okból kifolyólag a gyár kapacitása oly mértékben lekötött, hogy saját márkából, ami a  DHS és Devron név alatt készül, készülne, nem tud elégséges készülni, így sok esetben mi mind fő kereskedőjük, és a vásárlóink is várakozni kényszerülünk egy-egy típusra.  Jelen ismeretünk szerint a minőség, így az  ár/érték aránya miatt a legjobb a bringák a  piacon, így nem tudjuk azt mással kiváltani, amennyiben  a vásárlóinknak a jövőben is ezt szeretnénk garantálni. Némi vigasz, hogy az Elektromos Devron kerékpárok 2018 as debütálása óta, napjainkra  Európa negyedik legnagyobb elektromos kerékpár-export terméke lett. A gyár honlapja itt található : https://devroneurope.it/

A gyárról készült videót itt tekinthetik meg:

Tekintsék meg! Érdemes!

Gyártó

DHS

További információk

Kerékméret

29"

Méret

460, 500

Üzembehelyezés választása

Üzembehelyezés nélkül kérem, Üzembehelyezéssel kérem

Kosár

0

A kosár üres.